ACNEWS

Sikítva ébredt arra a 12 éves Evelin, hogy megvakult

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A 12 éves lány régóta küzdött rossz látással, iskolába is nehéz volt járnia. Pár nappal ezelőtt arra ébredt, hogy teljesen elvesztette látását.
Hirdetés
Ad image

Evelin évek óta panaszkodott a látására. A 12 éves lányt 2020-ban szemvizsgálatra küldte anyja, Katie Fitzgerald. Ott azt mondták neki, hogy „nagyon rosszul lát”.

Aztán beutalták a St. Helen kórházba, és azt mondták, hogy a látása körülbelül 50 százalékos. Aztán elküldték. Egy másik rutin szemvizsgálat során Evelint az Alder Hey kórházba utalták, mivel látása nem javult. Akkor azt mondták, hogy „agyi látáskárosodása” lehet.

Pár napja a kislány a fájdalomtól sikoltozva ébredt fel – írja a Mirror.

Az anya, Katie Fitzgerald elmondta: „Éjjel fél három körül ébredt fel sikoltozva, hogy mindkét szemére elvesztette a látását. Nem látott semmit! Felhívtuk az orvost, ő elküldte az Alder Hey kórházba, de onnan hazaküldtek. Másnap kaptunk egy hívást, hogy hozzuk vissza szemészeti vizsgálatra.”

Az anya azt mondja, még mindig nincs hivatalos diagnózisuk, de úgy gondolják, hogy szegény Evelinnek ciszta lehet az agyában. A nő így folytatta: „Borzalmas volt, a látása még mindig nem tért vissza, és nem tudunk neki válaszokat adni. Még a legapróbb dolgokat sem tudja egyedül megcsinálni, például a WC-re menni. A látása mindig is rossz volt, mindig is vizsgálták, de nem hittem, hogy valaha is megvakul. Nem tudjuk, hogyan tovább. Papíron még nem kaptunk hivatalos diagnózist. Szívszorító. Az epilepsziája miatt nem rendelkezett azzal a normális önállósággal, amivel egy 12 éves gyereknek rendelkeznie kellene, de a ház körül magának megcsinált dolgokat. Most már arra sem képes. És még mindig nem tudjuk, mi ez.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés