ACNEWS

Sírhelye sincs Vágó Istvánnak, a háza kertjében temették el

Fotó: RTL
Fotó: RTL
A 74 éves, legendás korában elhunyt kvízmester már nem is pihenhetne ennél közelebb a imádott feleségéhez.
Hirdetés
Ad image

Még mindig nehéz elhinni, hogy a tévénézők kedvenc játékmestere, Vágó István nincs többé. Halálhíre az egész országot megrázta. A Blikk megtudta, a több évtizedig Vágó Istvánnak sírhelye sincs. A családjának otthonául szolgáló ház kertje lett a műsorvezető végső nyughelye. Sírhelye sincs, fölösleges is lenne. A család pedig sosem válik meg az ingatlantól. Azóta eltelt egy év, az özvegy a férje halála után is maradt ugyanabban a házban. Ám a gyászoló asszony lelki gyógyulásához szüksége van arra, hogy ott maradjon, ahol boldogok voltak együtt.

„István nagyon szerette ezt a házat, minden egyes zegéhez-zugához kapcsolódtak emlékei. Szinte az egész életüket ott élték le Judittal. Amikor elment, a család úgy döntött, semmiképpen sem lesz olyan nyughelye, ahova bárki csak úgy odamehet. Ezért döntötték el, hogy a saját kertjükben búcsúznak el tőle véglegesen. Sírhelye nincs, mivel István egyébként sem hitt a túlvilági létben. Mindenki tudta, mennyire elutasított mindenféle spiritualitást, így alapvetően az ő kívánságát teljesítették azzal, hogy nem gondolták túl a temetést. A kertben van a nyughelye – mesélte a lapnak egy ismerős.

„Sem Juditnak, sem a fiának esze ágában sincs eladni az otthont, amelyben a házaspár, a család hosszú évtizedeket töltött el együtt. Úgy döntöttek, inkább felújítják és új életet lehelnek bele. Ezzel is jelképezve azt, hogy István halálával új időszámítás kezdődött mindannyiuk számára – tette hozzá az ismerős.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés