ACNEWS

Stana Alexandra óriási kihívás elé néz – „Úgy érzem, szárnyalok!”

Stana Alexandra izgatottan várja, hogy tízfős csapatukkal fellépjenek Majka és Curtis Swing-turnéján. A gyönyörű profi táncos hatalmas, látványos show-t ígér a színpadra.

Hirdetés
Ad image

Stana Alexandra izgatottan várja, hogy tízfős csapatukkal fellépjenek Majka és Curtis Swing-turnéján. A gyönyörű profi táncos hatalmas, látványos show-t ígér a színpadra.

Szinte forr a levegő Stana Alexandra körül az utóbbi időben. A TV2 műsorából, a Dancing with the Starsból országos hírnévre szert tevő táncos az elmúlt hetekben a magánéletbeli dolgaival került a címlapokra. Közismert, hogy rövid házasság után szétment a szintén táncos Köcse Györggyel, és összejött Meggyes Dáviddal, akit ugyancsak egy TV2-ös produkcióból, az Ázsia Expresszből ismerhetnek a nézők.  

Ám nemcsak a magánélete látszik rendeződni a fekete hajú, pezsgő vérű, csodaszép hölgynek, hanem a karrierje is szárnyal. Felkérést kapott ugyanis többedmagával, hogy vegyen részt Majka és Curtis hamarosan induló Swing-turnéján háttértáncosként.

„Izgalmas, és egyben nagyon kimerítő munkafolyamatban veszek részt a táncos csapattal, hiszen mindössze három hetünk van felkészülni a turnéra. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a Sztárban Sztár műsor koreográfusa, Szabó Anikó engem is felkért a szereplésre, illetve arra, hogy a tapasztalatommal vegyem ki én is a részem a koreográfia kialakításából” – mesélte boldogan az AcNews-nak Alexandra, aki elárulta, a csapat nagy részét latin táncosok alkotják.

„Alapvetően társastáncot viszünk a színpadra, amiben a latin-amerikai elemek dominálnak majd, pörgős, látványos előadásra számíthatnak a nézők. Majkáéknak az volt a kérése, hogy a műsor nagy részében szerepeljünk, úgyhogy 11 számukban táncolunk majd. Ez azért egy nagy kihívás, de imádom csinálni. Hozzám mindig is a színpadi tánc állt a legközelebb, hiszen az Experidance-szel évekig effajta előadásokban vettem részt. A Majka-Curtis esthez hasonló produkcióban már tizenévesen szerepeltem, amikor Caramel koncertjén táncoltam, de részt vettem a Havasi Symphonic előadásain is. Imádom, amikor nagyszínpadon, rengeteg néző előtt szerepelhetek, mert hatalmas adneralin-löketet ad.”

A jövő szombati, Budapesten kezdődő, kilenc állomásból álló országos Swing-turné előtt Alexandra azt is elárulta az AcNews-nak, hogy jelenleg minden pompás az életében.

„Boldog párkapcsolatban élek, a munkában azt csinálom, amit a legjobban szeretek, a saját tánciskolám is beindult, és az influenszerkedésben is örömömet lelem, szóval most szárnyalok.”

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés