ACNEWS

Steven Tyler azt állítja, legálisan feküdt le a kiskorú gyámleányával

Az Aerosmith énekese tagadja, hogy szexuálisan bántalmazta a 16 éves lányt.

Hirdetés
Ad image

Az Aerosmith énekese tagadja, hogy szexuálisan bántalmazta a 16 éves lányt.

Steven Tyler ellenkeresetet nyújtott be az ellene indított szexuális zaklatási ügyben. A zenészlegenda tagadta, hogy 1973-ban szexuálisan bántalmazott volna egy 16 éves lányt.

Korábban Julia Holcomb nyújtott be egy keresetet, miszerint az 1970-es években – amikor ő még csak 16, a zenész pedig 25 éves volt – szexuális zaklatás áldozatává vált. A bírósági dokumentumban szándékos érzelmi bántalmazással is vádolta a Steven Tylert.

Elmondta, hogy a zenész kábítószer hatása alatt vitte el őt az otthonából, miután az anyjától megszerezte felette a gyámságot. A kapcsolatuk idején ráadásul kényszerítve lett egy abortuszra is.

A zenész, a nő keresetének elutasítását kérte, azzal az indokkal például, hogy Julia Holcomb felperes „nem szenvedett sérülést vagy bármilyen egyéb hátrányt az alperes cselekménye következtében”.

A nő azt állítja, Tyler meggyőzte az édesanyját, engedje meg neki, hogy ő legyen a törvényes gyámja, majd számos városba magával vitte a turnék során, a koncerthelyszíneken pedig szexuális aktusoknak volt az elszenvedője – írja a Page Six.

A nő ügyvédje az alábbiakat nyilatkozta a zenész reakciójáról:

„Soha nem találkoztunk olyan ellenszenves és potenciálisan veszélyes jogi védelemmel, mint amilyet Tyler és ügyvédei indítottak ezen a héten: az az állításuk ugyanis, hogy a törvényes gyámság révén beleegyezett a szexuális visszaélésekbe.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés