ACNEWS

Súlyosan megégett három néző Börgöndön a repülőbalesetben

A 67 éves R. Vilmos, és 37 éves fia, Árpád ült a tragikus balesetet szenvedett repülőgépben, menthetetlenek voltak.
Hirdetés
Ad image

Kórházban ápolják azt a gyereket és szüleit, akik a tegnapi börgöndi repülőbaleset kigyulladt gép miatt súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A gép az autójuk mellé zuhant, a lángok azonnal beborították a kocsijukat. Az elsődleges információk szerint szabályos helyen parkoltak, senki nem számíthatott arra, hogy oda zuhanhat egy repülő. Annyi bizonyos, ha a sebeik be is gyógyulnak, a lelki sérüléseik miatt sokáig pszichológusi segítségre lesz szükségük.

Mint azt az AcNews is megírta, a tragikus repülőbaleset egy légibemutatón történt a Székesfehérvár melletti Börgöndön. A tragédia okait egyelőre szakemberek keresik, de annyi bizonyos, hogy az utolsó manőver – egy orsó – nem szerepelt a tervezett programban. Egy videófelvételen látszik, amint a pilóta a forduló után megpróbálja felhúzni a gépet, de az alacsony sebesség és az alacsony magasság miatt ez nem sikerül. Ezután következett a becsapódás, majd a repülő kigyulladt. Esély sem volt rá, hogy kimentsék apát és fiát.

A tragikus sorsú pilótákról azt lehet tudni, hogy R. Vilmos saját cégében a Rivair Pilot School pilótaképző iskola vezetője volt. Fia, Árpád repülőoktatóként dolgozott vele.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés