ACNEWS

Szakítás: Radics Gigi albérletbe költözött a kislányával

Fotó: Radics Gigi / wikimedia-solymári
Fotó: Radics Gigi / wikimedia-solymári
Az énekesnő szakított a párjával, akivel közös gyermeke van. A saját szavaival mondta el, hogy mi történt.
Hirdetés
Ad image

Radics Gigi az Instagram posztjában közölte mindenkivel, hogy szakított a szobrászként dolgozó párjával, akivel közös gyermeke is van.

„Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem magánélet tudjon maradni, és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót” – kezdte hosszas bejegyzését az énekesnő, majd rátért a lényegre.

„Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni” – írta az Instáján.

A Blikk információi szerint Gigi egy bérelt lakásba költözött kislányával.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés