ACNEWS

Szamárral szexelt egy férfi Vámhídpusztán

Szamárral közösült egy férfi / Fotó: Pixabay
Szamárral közösült egy férfi / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Az állatot megszentségtelenítő férfit a szamár tulajdonosa vette észre.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 27 éves férfit, aki egy mezőn közösült egy szamárral. A hatóságokat az állat tulajdonosa értesítette, aki végignézte a gyomorforgató jelenséget.

Az eset Vámhídpusztán történt a múlt héten, az ügyben a nyomozást pedig a Brassó megyei állatvédelmi felügyelet rendőrei folytatják. A férfit zoofíliával vádolják, ami az állatokkal történő közösülést jelenti. A törvény szerint kettőtől hét évig terjedő börtönbüntetést kaphat a férfi – írja a Maszol.

A zoofília egyébként nem egy újkeletű dolog, sőt az ókori mitológiában egy igen gyakran előforduló motívum volt az, hogy az isteneket valamilyen állat formájában személyesítették meg, amely elcsábítja és megtermékenyíti az általa kiválasztott nőt.

Ez azonban mára egy beteges szexuális fantáziává nőtte ki magát, amelynek kiváltó okait pszichiáterek és szexológusok egyaránt vizsgálják.

Az azonban mindenképpen büntetendő, ha egy állat védtelenségével valaki visszaél, hiszen ezáltal az állatot fizikai erőszaknak teszi ki a zoofíliás, amely állatkínzásnak minősül.

Sajnos egyre több embert tartóztatnak le zoolífia vádjával.

Az Egyesült Királyságban például azért fogtak el egy 40 éves férfit, mert egy lefogott sirályt szorított a lábai közé, majd magához dörzsölte, miközben a telefonján pornót nézett, derül ki a korne.at cikkéből.

A férfi eleinte tagadta a vádat. Azt állította, hogy sérültnek látta a madarat, és csak segíteni akart neki, a telefonján pedig az ehhez szükséges információkat kereste.

Később azonban a rendőrség kiderítette, hogy a telefonján egy felnőtt filmes oldal volt nyitva, miközben a sirályt szorította, ezért a férfi kénytelen volt bevallani, hogy valóban önkielégítés céljából fogta meg a madarat.

A térfigyelő kamerákon továbbá az is látható, hogy az „aktus” után a férfi még bele is rúgott a madárba.

A férfi védőügyvédje azzal érvelt, hogy védence mentális problémákkal küzd, ezért szakértői véleményt kért. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés