ACNEWS

Századvég: Pozitív Novák Katalin lakossági megítélése

Novák Katalin, a Fidesz-KDNP államfőjelöltje ismert és népszerű a magyarok körében - közölte a Századvég vasárnap, az MTI-vel.

Hirdetés
Ad image

Novák Katalin, a Fidesz-KDNP államfőjelöltje ismert és népszerű a magyarok körében – közölte a Századvég vasárnap, az MTI-vel.

A Századvég saját közvélemény-kutatását ismertetve kifejtette, a kormánypártok köztársaságielnök-jelöltje széles körben ismert Magyarországon, a megkérdezettek 92 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ismeri Novák Katalint.

Kiemelték, a Fidesz-KDNP államfőjelöltjét ismerő válaszadók többsége (51 százaléka) kedvező véleményen van Novák Katalinról, ezzel szemben 42 százalékuk negatívan vélekedik a politikusról. A megkérdezettek 7 százalékának pedig nincs kialakult véleménye Novák Katalinról, vagy nem válaszolt a szóban forgó kérdésre.

A Századvég emlékeztetett, az Országgyűlés március 10-én választ új államfőt, tekintettel arra, hogy Áder János köztársasági elnök mandátuma május 10-én lejár.

A kormánypártok Novák Katalint jelölik a pozícióra, aki megválasztása esetén Magyarország első női köztársasági elnöke lehet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés