ACNEWS

Szemetesbe rejtette a 15 éves lány holttestét

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Egy szexuális ragadozó végzett a tinédzserrel.
Hirdetés
Ad image

Az áldozatot, Gracie Sasso-Clevelandet csütörtökön látta utoljára a családja. A korábbi telefonhívásai alapján a holttestét a lakóhelyétől nem messze találták meg.

A rendőrség közzétette, hogy a 29 éves Timothy Dollt vádolták meg Sasso-Cleveland meggyilkolásával.

Dollt „szexuális ragadozónak” tekintik, mivel korábban szexuálisan zaklatott egy 14 éves gyermeket. Emellett gyermekpornográfiáért is elítélték, amiben egy 13 évnél fiatalabb áldozat is érintett volt. Doll 26 éves volt a bűncselekmények idején.

A WTVO jelentette, hogy Doll egy vita során egy párnával megfojtotta Sasso-Clevelandet, mielőtt a holttestét egy kukába dobta. Az amerikai férfi állítólag a lány összes holmiját kivitte a lakásából, és a telefonját is eldobta a közelben.

A DeKalb megyei halottkém megerősítette, hogy Sasso-Cleveland fulladásos halált halt.

Doll a lány meggyilkolásának idején próbaidejét töltötte. Korábban azért tartóztatták le, mert a rendőrség tudomására jutott egy videó, amelyen Doll szexuálisan bántalmaz egy kiskorú lányt.

Dollt gyilkossággal, súlyos szexuális visszaéléssel, emberölés eltitkolásával, súlyos családon belüli testi sértéssel, az igazságszolgáltatás akadályozásával, jogellenes korlátozásokkal és gyermekkorú szexuális bűnöző általi jogellenes kommunikációval vádolják – írja a crimeonline.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés