ACNEWS

Szörnyet hallott éjjel a szobában – aztán kiderült a döbbenetes igazság

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Amikor a hároméves kislány panaszkodni kezdett, hogy szörnyek vannak a hálószobájában, a szülei azt hitték, hogy ez csak a képzeletének szüleménye.
Hirdetés
Ad image

Saylor Class az észak-karolinai Charlotte-ban lévő farmházukban lévő szobája falában lévő „szörnyekre” panaszkodott. Édesanyja, Massis Class és férje nem vették komolyan a gyerek félelmét. Úgy gondolták a kislány képzeletében közrejátszik az, hogy nemrégiben nézték meg a Szörny Rt. című Pixar-filmet.

„Még egy flakonos vizet is adtunk neki, és azt mondtuk, hogy az egy szörnyspray, hogy éjjel el tudjon fújni minden szörnyet” – mondta Massis Class.

A következő hónapokban Saylor egyre kitartóbban állította, hogy van valami a szobájában. A dolog akkor kezdett értelmet nyerni, amikor az anya észrevette, hogy a 100 éves házukon kívül a padlás és a kémény közelében a méhek rajokban nyüzsögnek. Úgy gondolták, Saylor talán a hálószobája mennyezetének közelében hallja a zümmögést – írja a BBC.

Massis Class felhívott egy kártevőírtó céget, amely megállapította, hogy a szárnyas rovarok mézelő méhek, amelyek az Egyesült Államokban védett fajnak számítanak. Felvették a kapcsolatot egy méhésszel, aki észrevette, hogy a rovarok a padláson lévő padlódeszkák felé – közvetlenül a lánya hálószobája fölé – vándorolnak. A méhek nyolc hónapot töltöttek a hatalmas kaptár megépítésével.

A méhész azt mondta, hogy még soha nem látott ekkora kaptárat. A szakember- akit a rettegő kislány szörnyvadásznak kezdett hívni – kibontotta a falat, hogy felfedje a nagy méhsejteket.

„Csak úgy ömlöttek kifelé, mint egy horrorfilmben” – mondta az anya.

A méhész 65 000 méhet 45 kg méhsejtet távolított el. A rovarokat egy mézelő méhészetbe telepítik át.

A méhek és a mézük megrongálták a ház elektromos vezetékeit. A lakástulajdonosi biztosítás pedig nem fedezi a kártevőkkel kapcsolatos költségeket, mert úgy ítélték meg, hogy azok megelőzhetőek lettek volna. A méhek több mint 20 000 dollár (kb 7,2 millió forint) kárt okoztak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés