ACNEWS

Szörnyethalt a Cobra 11 és a Indiana Jones sztárja – VIDEÓ

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A színész és két lánya csütörtökön halt meg egy karibi repülőgép-szerencsétlenségben.
Hirdetés
Ad image

Tragikus hír Hollywoodból: az 51 éves Christian Oliver német színész, aki az Indiana Jones-saga legújabb részében játszott, repülőgép-szerencsétlenségben meghalt a Karib-tengeren.

Oliver tíz és tizenkét éves lányai, Madita és Annik is a fedélzeten voltak. Ők sem élték túl a balesetet. A pilóta is életét vesztette.

A baleset csütörtökön történt. A repülőgép állítólag délben zuhant a vízbe a kis Bequia sziget előtt. Christian Oliver két lányával utazott a Karib-tengerre nyaralni. Éppen befejezte a Forever Hold Your Peace című film forgatását.

Hogy miért zuhant le, azt jelenleg is vizsgálják. A Searchlight című helyi hetilap [képek is] beszámolója szerint a pilóta nem sokkal a Bequiából való felszállás után kapcsolatba lépett a toronnyal. A repülőgépnek problémái voltak, és vissza akart fordulni. A kapcsolat ezután megszakadt.

A helyi rendőrség közleményében azt írta: „Röviddel a felszállás után a repülőgép problémába ütközött, és meredeken az óceánba zuhant. A helyi halászok azonnal a helyszínre mentek, hogy segítséget nyújtsanak. A parti őrségének csak négy holttestet sikerült kiemelnie”.

Közben Olivér színészkolléganője, Bai Ling (57), aki a Forever Hold Your Peace forgatásán együtt állt Oliverrel a kamera előtt, szintén megszólalt. A Facebookon búcsúzik tőle. „Sírtam, ez volt az első és egyben utolsó közös filmünk, annyira szerettem vele dolgozni, de szerencsére meg lehet nézni a filmünket” – írta Ling.

Két nappal a tragikus baleset előtt a német egy idilli pillanatfelvételt posztolt a Karib-tengerről. Rajongóinak csak „a legjobbakat” kívánta az új évre.

Oliver itthon elsősorban a Riadó a Cobra 11 című akciósorozatban játszott szerepe révén vált ismertté. A Cobra 11 veteránja, Erdogan Atalay mellett 2002 és 2004 között Jan Richter főfelügyelőt alakította. Oliver olyan nemzetközi sikerprodukciókban szerepelt, mint a Speed Racer és legutóbb az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmekben.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés