ACNEWS

Sztrájkkal ünnepel a 80 éves Robert De Niro

Fotó: YouTube/TODAY
Fotó: YouTube/TODAY
Jól megérdemelt pihenő ez az időszak a legendás színész számára, aki a hollywoodi sztrájk kezdetéig még forgatott.
Hirdetés
Ad image

A sztár ma ünnepli 80. születésnapját. A forgatókönyvírók és színészek sztrájkjának július közepi kezdetéig De Niro még a Zero Day című Netflix-sorozatban forgatott – mondta szóvivője, Stan Rosenfield a Deutsche Presse-Agenturnak. Ezután a forgatásokat felfüggesztették.

Csak a munkabeszüntetés befejezése után folytathatja a munkát, addig nem adhat interjúkat, és nem beszélhet a munkájáról sem – erősítette meg Rosenfield. De Niro 80. születésnapjára vonatkozó terveit sem közölte nyilvánosan.

A szupersztár az utóbbi időben nem csak lélegzetelállító filmjei miatt került a címlapokra. Május elején egy interjúben az idősödő színészt hat gyermekéről kérdezték. Ekkor a hollywoodi legenda kijavította a riportert, mondván, hogy már hét gyermeke van. Így árulta el, hogy nemrégiben ismét apa lett. Az áprilisban született kislányt Gia Virginia Chen-De Niro-nak hívják – mondta el nem sokkal később. Ez az első gyermeke jelenlegi párjától, Tiffany Chentől. Az interjúban egyébként az új filmjéről, az And Then Dad Came-ról is ejtett titokzatoskodva néhány szót, ezzel is fokozva az érdeklődést.

De Niro legidősebb gyermekei Drena (51) és Raphael (46) volt feleségétől, Diahnne Abbottól születtek. Ikerfiainak, Juliannek és Aaronnak (27) akkori barátnője, Toukie Smith az édesanyja. Fia, Elliot (25) és lánya, Helen (11) anyukája volt felesége, Grace Hightower. A pár több mint 20 év házasság után 2018-ban vált el egymástól.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés