ACNEWS

Több mint öt éven át kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt

Elfogtak egy ilki férfit, aki több mint öt éven keresztül kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt Bécsben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

    

Hirdetés
Ad image

Elfogtak egy ilki férfit, aki több mint öt éven keresztül kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt Bécsben – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

    

A 43 éves férfi még 2014 szeptemberében vitt ki Bécsbe, egy általa irányított bordélyházba egy rossz anyagi körülmények között élő magyar nőt, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen. Eredeti megállapodásuk szerint a sértettnek napi bevétele felét kellett volna átadnia – írták. A férfi azonban a nőtől nemcsak a napi bevétele felét, hanem a teljes összegét elvette.
Amikor a futtatott lány nem tartotta be a számára meghatározott magatartási szabályokat, volt, hogy a férfi meg is verte.
Elvárta a nőtől, hogy a hét minden napján dolgozzon, naponta 3-400 eurót vett el tőle, amit saját megélhetésére fordított.
A rendőrség közlése szerint a férfit vásárosnaményi tartózkodási helyén fogták el. A lakóházban rajta kívül még öt nő tartózkodott, közülük négyet az ügy további sértettjeként azonosítottak, majd tanúként hallgatták ki őket.
A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Nem kizárt, hogy a nyomozás előrehaladtával további gyanúsítások várhatók – jegyezték meg. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés