ACNEWS

Több pénzt keres Schadl György a börtönben, mint szabadlábon

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Legalábbis, ami a legális bevételeket illeti. Miközben börtönben ült a végrehajtók volt elnöke, tavaly 44 millió forint folyt be feleségével közös cégébe.
Hirdetés
Ad image

A Schadl és neje közös tulajdonában álló – a hatóságok által vagyonzár alá vett – Red Carpet Kft.-be több mint 44 millió forint bevétel folyt be 2022-ben.

A cég nyeresége meghaladja a másfél millió forintot. Az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva – amikor Schadl még szabad volt –, a társaság jobban prosperált tavaly, mint 2021-ben, amikor még mindössze 67 ezer forint profitot tudott kimutatni a cég.

A saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, és üzemeltetésével foglalkozó cégben jelentős vagyon van, a társaság eszközállománya meghaladja a félmilliárd forintot. Schadl üzletrészét (másfél millió forintértékben) az ellene zajló büntetőeljárás során foglalták le a hatóságok. Az ellene megfogalmazott korrupciós vádak alapján 924 millió forint illegális jövedelem terhére kér az ügyészség vagyonelkobzást vele szemben – írja a 24.hu

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés