ACNEWS

Tökéletes ajándék férfiaknak: A sárkányvérre már gondoltál?

Segíti a mikrosérülések gyógyulását, valamint csökkenti az irritációt és a kivörösödést.
Hirdetés
Ad image

A férfiak általában úgy gondolják, hogy a nőknek nehezebb ajándékot vásárolni, mint a saját nemüknek. Egy idő után azonban a férfi ismerőseinknek is éppoly nehéz olyan meglepetést szerezni, aminek valóban örülnek, mint a nőtársainknak. A karácsony közeledtével az ajándékvásárlással járó stressz pedig egyre csak nő. Mi azonban most elhoztuk nektek azt a dolgot, ami biztos nem jutott volna eszedbe ajándékötletként, pedig garantáltan minden férfi odáig lesz érte!

Ez pedig nem más, mint a borotva. Így van hölgyeim, a borotva elengedhetetlen kelléke a férfi szépségápolásnak. Mivel ez egy inkább kellemetlen és utálatos tevékenység a számukra, a pasik nagy része nem szeret az ezzel kapcsolatos dolgokkal foglalkozni. Így a borotva vásárlással sem.

Persze a szükség nagy úr, így megveszik maguknak az eldobhatós borotvákat, amik viszont rettentően irritálják az arcbőrt. Az elektromos borotvák azonban kíméletesebbek a bőrrel, még száraz használatkor is.

Mivel a férfiak többsége amúgy is szeret elektronikai kütyüket kapni, ezzel az ajándékkal nem lehet félremenni. Az azonban nem mindegy, hogy csak arcot, vagy esetleg a fejet vagy akár más testrészt is szeretne-e borotválni az adott férfi az adott eszközzel. Így tehát fontos, hogy olyan borotvát válasszunk, ami nem csak alapos, de kényelmes borotválkozást is biztosít használója számára.

A borotva mellett pedig ne felejtsük el a legfontosabb kiegészítőt sem, az after shave-t. A SKEYNDOR Redness preventing after shave-je hatalmas kedvenc az EverDerm Laser & Beauty Klinika férfi vendégeinek a körében, hiszen állagának köszönhetően hamar és könnyen beszívódik, ráadásul az illata is férfiasan kellemes.

A borotválkozás okozta mikro-vágások a szemnek általában láthatatlanok, ugyanakkor jelentős forrásai a borotválkozás utáni kellemetlenségnek. A balzsam fő összetevője, az úgynevezett “Dragon’s Blood” gyanta kivonat. Híres a gyógyító és nyugtató tulajdonságairól – segíti ezen mikrosérülések gyógyulását, valamint csökkenti az irritációt és a kivörösödést. Az EverDerm Klinikán is megvásárolható Redness preventing after shave nem csak egy borotválkozás utáni balzsam, hanem egy borotválkozás utáni élmény. Direkt arra terveztek, hogy a férfiak is élvezzék szépségápolási rutinjukat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés