ACNEWS

Tombolnak a republikánusok – Biden azt követeli: „zárják be Trumpot!”

Donlad J. Trump / Fotó: Shutterstock
Donlad J. Trump / Fotó: Shutterstock
Joe Biden elnök New Hampshire államban egy rendezvényen azt mondta Trumpról: „Zárják be”.
Hirdetés
Ad image

Nem sokkal a szavai elhangzása után Biden hozzátette: „Politikailag kell bezárnunk őt. Zárjuk ki. Ezt kell tennünk.” De akkor már túl késő volt

Trump kampánycsapata azonnal felfogta ezt a hibát, és megvadult a közösségi médiában. Fia, Donald Trump Jr. így posztolt az X rövidüzenet-platformon: „Nem is titkolják. A jogi csata mindig a választási beavatkozásról szólt!”

Trump csapatának szóvivője felidézte: Biden elnök már a „kiküszöbölésről”, a „kilövésről” is beszélt. Mint emlékezetes, Trump volt az egyetlen jelölt, akit fejen lőttek – egy sikertelen merénylet során.

Számos más republikánus is hangot adott nemtetszésének, és felszólította Kamala Harrist, hogy határolódjon el az elnök szavaitól. Valójában Biden baklövése rossz szolgálatot tehet Trump demokrata riválisának. Kamala korábban kampányrendezvényeken azt hangsúlyozta, hogy hagyni kell, hogy a bíróságok végezzék a munkájukat, és nem szabad politikai oldalról beavatkozni. Emellett mindig megállította támogatóit, amikor azok Trump letartóztatását követelték.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés