ACNEWS

2024. July 01.   |   Annamária, Tihamér napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tragikusan szerepelt Biden, a New York Times elzavarná

Biden / Fotó: Shutterstock
Biden / Fotó: Shutterstock
Lépjen lépjen vissza az elnökjelöltségről – erre szólította fel a New York Times a tévévita után leszerepelt Joe Bident.
Hirdetés
Ad image

Lépjen vissza az elnökjelöltségtől Biden, aki borzalmasan szerepelt csütörtökön a Donald Trumppal szembeni elnökjelölti vitán – írta a New York Times. Mint az AcNews megírta, Biden szereplése sokan pánikba estek az őt indító Demokrata Pártban. „Biden csodálatra méltó elnök volt. Vezetése alatt a nemzet felvirágzott, és elkezdett foglalkozni egy sor hosszú távú kihívással. A Trump által feltépett sebek pedig elkezdtek begyógyulni. De a legnagyobb közszolgálat, amit Biden most tehet, hogy bejelenti, nem indul az újraválasztásért”– írta idézte a Telex a NY Times pénteki cikkét.

A New York Times az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb lapja. Ha ők kérdőre vonják Biden képességeit, és visszalépésre szólítják fel, akkor tényleg nagy a baj. Biden ezt követően egy kampányeseményen elismerte, hogy nem vitázik olyan jól, mint régebben. Szerinte viszont tudja a dolgát, az igazságot mondja Trump hazugságaival szemben, és elnökként elintézi, amire az embereknek szüksége van. A vita után Obama az X-en azt írta: „Megtörténik, hogy nem sikerül jól egy vita. Higgyetek nekem, én már csak tudom. De ez a választás még mindig két olyan jelölt között zajlik, akik közül az egyik egész életében a rendes emberekért dolgozott, a másik pedig csak magával törődik.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés