ACNEWS

Bedrogozva kért tanácsot a rendőröktől

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Egy férfi tanácsot akart kérni a rendőröktől. De előtte idegességében amfetamint fogyasztott. Vajon mi lett a vége?
Hirdetés
Ad image

A 40-es éveiben járó férfi ideges volt egy videómegosztón látott felvétel miatt, ezért amfetamin tartalmú kábítószert fogyasztott, majd a videó hitelességének feltárása céljából, tanácsért, a rendőrségre ment.

A férfi a rendőrkapitánysághoz érve először kiszállt az autójából, majd visszaült, végül beparkolt az épület udvarára. Mikor rendőrök léptek oda hozzá, akkor a férfi zavarttá és agresszívvá vált velük szemben, ezért vér- és vizeletminta vételre előállították.

A kábítószer fogyasztásával kapcsolatban az ügyészség a férfival szemben először feltételes ügyészi felfüggesztésről döntött annak érdekében, hogy a férfi legalább hat hónap időtartamban kábítószer használattal kapcsolatos kezelésen vegyen részt. Tekintve, hogy ezen kötelezettségének a férfi nem tett eleget, az ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés mellett, kábítószer birtoklás miatt is vádiratot nyújtott be vele szemben. A férfit így a bíróság mindkét bűncselekmény miatt elmarasztalta, és vele szemben 200.000 forint pénzbüntetést, egy év járművezetéstől eltiltást, valamint 200 óra közérdekű munkát szabott ki – adta hírül az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés