ACNEWS

Újraélesztettek két mezőcsáti, bedrogozott kisdiákot

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Túl vannak az életveszélyen, hazaengedték a kórházból a beherbálozott gyerekeket, akik életre szóló leckét kaptak.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews elsőként megírta, patkányméreggel átitatott füves cigit szívott fél tucat kisiskolás Mezőcsáton a templomkertben. Olyan rosszul lettek tőle, hogy előbb öntudatlanul támolyogtak, majd elájultak. Valamennyien az Egressy Béni Általános Iskola diákjai, a legfiatalabb csupán ötödikes, de a legidősebb is csak hetedikes. Két gyerek olyan rosszul lett, hogy leállt a szíve, sikeresen újraélesztették őket. Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.
„Úgy kóvályogtak az utcán, mint a zombik, az egyik gyereknek kemény hab jött a szájából, hánytak, azután már csak mozdulatlanul feküdtek, akkor szaladtak oda a gyerekekhez. Egy idősebb fiú rohant a rendőrökhöz, azok hívták a mentőket” – mesélte az egyik érintett kisdiák édesanyja a hírklikk.hu-nak.

„Amióta hazajöttünk a kórházból várjuk, hogy a rendőrség megkeressen minket, hogy elmondhassuk mit tudunk, de eddig senki sem jött” – mondta Andrea, akinek szintén elvitte a fiát a mentő. Az anyuka attól tart, hogy nem fogják megtalálni azt, akitől a gyerekek a drogot kapták. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés