ACNEWS

Ünnepelni hívnak a budapesti harleysok minden motorost

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Rendhagyó szezonnyitó gurulásra várja a Harley Davidson azokat is, akik sportmotorral vagy robogóval szelik az ország útjait.
Hirdetés
Ad image

Április 20-án, szombaton délelőtt ingyenes koncertekkel tarkított találkozóra várják a Bázisra a kis,- és nagymotorokkal közlekedőket a harleysok. Ahogy mondják, lesz ott minden: kaja, pia, olimpia… Majd az eseményre Kőszegtől Győrön át Fehérgyarmatig várják a gurulás szerelmeseit. Fél egykor pedig feldübörög a sok száz gépből álló konvoj, és elindul a budai Bázisról a tavaszi szezonnyitó gurulásra.

A menet a városon át előbb a Hősök terére tart, ahol a konvoj megáll egy nagy, közös fotózásra. Majd visszafelé érintve az Open Roads helyszínét megérkezik a Bázisra. Ahol folytatódik az örömzene, az evészet, ivászat… És a rendezők egy jótékony akciót is szerveznek.

Ezt az üzemanyagtartályt jótékony célra választotta ki Sidi Fotó: FB

„Korábban egy alkatrészbörzén a Tankcsapda gitárosa, Sidi (Sidovics Gábor) kiválasztott egy harleys üzemanyagtartályt, amit a teljes zenekar dedikált. Ezt a legendás fényező, Sapi alapozóval lekezelte és lefestette az örökkévalóságnak. Na, ez a Harley-relikvia gazdára talál majd a szezonnyitón. A teljes bevételt a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára átutaljuk – nyilatkozta az egyik szervező az AcNews-nak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés