ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Vágtázó, szökött lovak tévedtek az M5-ös autópályára

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Elképesztő káoszt okoztak az elszabadult patások az M5-ös autópálya kivezető szakaszán, egy kamion keresztbe állva zárta az útjukat.
Hirdetés
Ad image

Szökött lovak vágtattak az M5-ös autópályán, elképesztő káoszt okoztak, végül egy kamionos keresztbe állva elzárta az útjukat. A megdöbbentő jelenet tegnap délután történt. Öt ló végigrohant egy XX. kerületi áruház parkolóján, majd a gyorsforgalmi út felé vették az irányt. Itt vette őket észre a felvételt készítő két férfi, akik azonnal értesítették a rendőrséget, valamint sétatempóban az állatok után eredtek.

A lovak teljes szélességében elfoglalták az utat, az autósok csak óvatosan gurultak mögöttük. A kamerás kocsi egyik utasa kiszállt egy ponton, hogy még a felhajtón némi hatást gyakoroljon a szökevényekre, de nem járt sikerrel. Végül egy kamionos hihetetlen helyzetfelismeréssel keresztbe állt, és eltorlaszolta az utat az állatok előtt – írta a tények. A sofőr ezzel a manőverrel vélhetően megelőzött egy katasztrofális kimenetelű balesetet. A jelenetet a Bevezetem Facebook csoportja tette közzé.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés