ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Vajna Tímea mindent eladott

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Legalább is itthon. Megszabadult az utolsó magyarországi érdekeltségétől is Palácsik-Ráthonyi Tímea. Többé már nem az övé a Nobu.
Hirdetés
Ad image

Palácsik-Ráthonyi Tímea immáron csak résztulajdonosa a nemzetközi japán stílusú luxusétterem-franchise magyarországi kirendeltségének, a Nobu Budapestnek – szúrta ki az Mfor. Arról már régóta lehetett hallani, hogy Andy Vajna özvegye szíve szerint minden hazai érdekeltségétől megszabadulna. Ennek oka, hogy új életet kezdett az USA-ban, sőt egy ideje már az állampolgárságot is megszerezte.

A lap beszámolója szerint a Nobu a Buno Kft.-hez tartozik, amelynek 51 százalékos többségi tulajdonosa volt az AV Investments Kft. Ez volt az utolsó darabja a filmügyi kormánybiztos egykori cégörökségének. Palácsik-Ráthonyi eben a cégben volt érdekelt Samuel Russell Falconellóval karöltve, aki egykori férje üzlettársa volt. A Buno Kft. a 2023-as évben 1,49 milliárd forintos árbevételt jelentett, ezt kivétel nélkül belföldön érte el, a befolyt összeg nagyságrendileg megegyezik a 2022-ben közölt adattal.

A Buno Kft.-ben Palácsik-Ráthonyi az Opten rendszerében elérhető adatok szerint augusztus végén adta vissza tisztségét, míg az AV Investments Kft. augusztus 21-én szállt ki a cégből hivatalosan.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés