ACNEWS

Vajna Timi élesztette újra a halott cicáját – videó

Tímea megsiratta az elhunyt cicáját, Szimbát Fotó: Facebook
Tímea megsiratta az elhunyt cicáját, Szimbát Fotó: Facebook
A tízéves Szimbát gyógyíthatatlan betegség támadta meg, amikor leállt a szíve, Timi élesztette újra, majd kórházba rohant vele.
Hirdetés
Ad image

Nagy csapás érte Andy Vajna özvegyét, elpusztult a kedvenc cicája, Szimba. Timi a szomorú hírt a közösségi oldalán posztolta. Aki ismeri Vajna Timit, az tudja, hogy Andy halála óta különösen sokat jelentenek a házi kedvencei. Timi az egyik cicáját most elveszítette, pedig mindent megtett érte, még újra is élesztette.

„A szívemben mérhetetlen fájdalom… Az én drága kis egyetlen, beszélgetős Szimbám is az Angyalokhoz költözött. 10 éves volt. Olyan hirtelen történt minden, nem számítottunk rá, nem volt semmi előjel… Július 5-én voltam vele a dokinál vérvételen és ultrahangon, akkor még rendben volt. A GGT szint volt egy nagyon kicsit emelkedett, de jobb a februári vérvételhez képest…aztán szeptember 2-án hirtelen rosszul lett, gubbasztott, nem evett, kapkodta a levegőt… elvesztette az eszméletét, én azonnal újraélesztettem és rohantam vele az emergency-re” – írta oldalán Vajna Tímea. Mint kiderült, az állat rákkal küzdött.

Így folytatta: ” Azt hittem a szívével van baj… Sajnos a kórházban kiderült, hogy nagyon agresszív májrákja volt ( ami gyakorlatilag 2 hónap alatt alakult ki) és a rák gócok szétestek és belső vérzést okozott a hasában, ami a májából indult. Sajnos nem lehetett megmenteni, és el kellett altatni… bevittem a többi állatkámat is hozzá elköszönni. Most már mindenki megözvegyült a házban: èn, Musu ès most Chanel is.. Annyira üres a ház Szimba nélkül.. hiányzik ahogy beszélgetettünk, mindig összebújtunk és ahogyan tudott szeretni.. és én is Őt.. Istenem.. felfoghatatlan.”

A videót ide kattintva megtekintheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés