ACNEWS

Való Világ: lábon lőtte magát az RTL Megyeri Csillával

Fotó: RTL - képernyőkép
Fotó: RTL - képernyőkép
Úgy tűnik, hatalmas öngólt rúgott a csatorna, amikor a Való Világ műsorvezetését a debreceni Megyeri Csillára bízta.
Hirdetés
Ad image

Nincs néző, aki elismerően nyilvánult volna meg Megyeri Csilláról, a Való Világ új műsorvezetőjéről. Egyelőre. Úgy tűnhet, lábon lőtte vele magát az RTL. Megyeri korábban szerepelt a Drágám, add az életed című műsorban. Megmérettette magát az Ázsia Expresszben. Azonban a neve akkor vált ismertté, amikor a Debreceni Campus fesztiválon megpofozták. Most viszont biztosra ment. A követőinek az ágyban szinte egy szál semmiben megmutatta magát. Tegnap este pedig már műsorvezetőként mutatta meg magát, amikor beköltöztek a Való Világ villába a versenyzők. Közülük egyetlen játékos lesz az, aki mindent visz. De a többiek is  gazdagabbak lesznek kalandokkal, élményekkel, barátságokkal.  Az már biztos, hogy a színes egyéniségű versenyzők a tévé elé ültetik a nézőket. De sok múlik Puskás-Dallos Peti és Megyeri Csilla műsorvezető pároson is. Utóbbit máris temetik a nézők.

Csilla és Puskás Peti a Beköltőző show beharangozóján elárulta, hogy idén miben lesz más a villa. Míg Petiért rajonganak a nézők, a különleges lila ruhakölteménybe bújt Csilla sokaknál kiverte a biztosítékot. Az Instagramon, ekézték a kommentelők – vette észre a Blikk.

„Ennyire tehetségtelen női műsorvezetőt nehezen találtatok volna. Persze a célt elértétek, beszélnek róla. Kár, hogy ő maga nem igazán tud beszélni.”

„Fuuu de nem bírom ezt a Csillát Peti úgy áll ott mellette, mint egy tehetetlen”

„Fú hát lehetett volna más női műsorvezető….”

Azonban volt olyan is, aki megvédte Csillát: „Huuuuu de negatív itt a hangulat. Nos. Minden kezdet nehéz. Hajrá Csilla, mutasd meg hogy ügyes vagy és menni fog” – írta egy néző.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés