ACNEWS

Vasrúddal verték fejbe, majd radiátort húztak rá

Meghalt a kórházban egy 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei vasrúddal többször fejen ütöttek Erdőkertesen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu-n.

Hirdetés
Ad image

Meghalt a kórházban egy 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei vasrúddal többször fejen ütöttek Erdőkertesen – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu-n.

Egy szemtanú tett bejelentést csütörtök este, hogy látta, amint Erdőkertesen két férfi durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek – írták.
    Az áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol kiabált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére, egy 31 éves és egy 41 éves férfit rárontott.
    A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és testszerte rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, magatehetetlenül feküdt. A két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőknek újra kellett éleszteniük, majd kórházba vitték.
    

A bántalmazott férfi koponya- és arccsonttörést, szegycsonttörést, valamint koponyazúzódást szenvedett el, ennek következtében traumás agyvizenyő alakult ki nála. A fiatalember pénteken meghalt.
    

A bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, a rendőrök kezdeményezték a letartóztatásukat.

MTI

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés