ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Vérdíjat tűztek ki a magyar influenszer fejére

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
A városban készült lesifotókkal, csonkításokkal van tele egy pornóoldal. A lányok, köztük egy magyar influenszer fejére is vérdíjat tűztek ki.
Hirdetés
Ad image

Az egész eset egy Reddit poszttal indult el. Az oldal egyik felhasználója egyetemi kutatómunkája során bukkant rá az internet legmélyebb bugyraiban egy oldalra. A weblapon több magyar civil és influenszer teljesalakos képe is megtalálható. Sokuk fejére vérdíjat tűztek ki. A Refresher beszámolója szerint az oldalon egy internetes felhasználó ugyanis arra buzdítja a követőit, hogy vadásszák le és kínozzák meg az oldalon felbukkanó lányokat. A prédának szánt lányok pedig felismerhetően, arccal és teljes alakkal szerepelnek az oldalon.

Nyilvános helyeken készülnek a képek

A legtöbb képet az utcán, a tömegközlekedésen, valamint nyilvános helyeken fotózták. A történetet a TikTok-on is sokan feldolgozták, köztük Url Izabell is, aki az oldalon, a képek alatt lévő kommentekből is szemezgetett.

„Micsoda hülye szuka! Akkor kezdtem el követni, amikor kiszúrtam a pánt nélküli felsőjét. Ahelyett, hogy az életéért menekült volna, csak ült mellettem a földön. Azt hiszem élvezi, ha férfiakkal kacérkodik. Úgy néz ki nagyon örülne egy késnek azon a dögös nyakán. Adjuk meg neki.” – hangzik el az egyik komment. Egy másik felhasználó csak ennyit ír: „Vadásszátok le!”. Egyes névtelen emberek arról értekeznek, hogy milyen mértékű kielégülést okozna nekik, ha feldarabolhatnák a képen látható hölgy testét. És el tudnák szórni a semmi közepén azt.

Egy magyar influenszer is felkerült

A ’hunt her down’ (vadászd le) és a ’girl meat market’ (női húspiac) keresőszavak alatt pedig magyar civilek és influenszerek is felbukkantak. Sokukról személyes adatok, sőt egyesesetekben a nevük is szerepel.

Köztük Bányai Judit képe is felkerült az oldalra. „Mint azt már sokan láttátok én is felkerültem több lány mellett egy olyan p!rnó oldalra, ahol AI generálta cs!nkítások, nyilvános mosdókban, tömegközlekedésen készített lesifotók vannak fent. Több képnél név, ország, város, életkor is meg van jelölve a vérdíj mellett. Igen, jól olvasod. Hogy elkapjanak, meg er!szak!ljanak, bezárjanak, meg!ljenek.” – írja Baranyai Judit az Instagram oldalán. Ahol a képek között az egyik kommentet is megosztotta, ami az ő róla készült fotó alá írt valaki.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!