ACNEWS

Vérlázító luxus: 24 karátos aranyból készült a szuperjacht VIDEÓ

Elképesztő luxus várja a vendégeket az aranyhajón Fotó: Youtube
Elképesztő luxus várja a vendégeket az aranyhajón Fotó: Youtube
Van rajta jet-ski, jacuzzi, DJ-pult, minden, mi szem-száj ingere, a hajót ki is lehet bérelni, heti 45 millió forintért.
Hirdetés
Ad image

Csak tátja az ember a száját, amikor meglátja a világ egyetlen, 24 karátos arany szuperjachtját, az AK Royalty-t. A 24 karátos arannyal futtatott luxusjacht egy technológiai multimilliomos, Aaron Fidler tulajdona. A járműve vérlázító luxusholmikkal szerelték fel. Még a jet-ski és a seabobok – búvárrobogók – is arannyal vannak borítva. A csillogó nemesfémből készült jacuzzi-val és DJ-pulttal szerelt járgányt hetente 100.000 fontért lehet bérelni.

„Időbe, pénzbe és energiába került, hogy a 24 karátos aranypor és a tengeri festék keverékét pontosan úgy állítsák elő, hogy az a jachton a napfény visszaverődésében csilloghasson” – idézte az Origo a milliomos jachttulajdonos szavait. De nem csak az extravagáns külső bizonyítja a jacht státuszát. A járműben a hálószobákat a királyi családok is megirigyelnék. A négy – kényelmes és tágas – vendéglakosztályban akár 12 ember is is elfér.

A hálószobához saját, márványba és arany szerelvényekbe öltöztetett fürdőszoba tartozik, szaunával, gőzfürdővel és káddal. A vendégeknek bár, grillező, szabadtéri és beltéri étkező áll a rendelkezésére. De bokszfelszereléssel és masszázsasztallal párosított szabadtéri tornaterem is van a mozitermen kívül. Ezenkívül a fedélzeten többek között felfújható trambulin, egy vízi csúszda és két víz alatti vitorlás gondoskodik a szórakozásról.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés