ACNEWS

2024. July 07.   |   Appolónia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Videón, ahogy elkapják az éjszaka Martonvásárról szökött rabot

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube
Mindössze pár óráig élvezhette a szabadságot az a rab, aki megszökött a martonvásári börtönből. Videón, ahogy a rendőrök keresik.
Hirdetés
Ad image

Drónokkal, hőkamerákkal és kutyákkal keresték a férfit, aki még tegnap, engedély nélkül elhagyta a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet martonvásári objektumát. Egyszóval megszökött. Az ötlete pedig, miszerint lerövidítené az 50 napos büntetését fordítva sült el. Nem elég, hogy pár óra alatt előkerítették, de várhatóan több évnyi börtön lesz a szökése vége. „A Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet martonvásári objektumából július 3-án engedély nélkül távozó fogvatartottat néhány órán belül elfogták. Előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a baracskai objektumba szállították. Elszámoltatása folyamatban van.” – mondta az Indexnek Makula György, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság (BvOP) szóvivője.

A hajtóvadászat azért is lett ennyire sikeres, mert a rendőrség mellett a bv. 126 munkatársa is kereste a férfit. A kutatásból pedig filmbeillő jelenet lett. A videón is látható, ahogy drónokkal, kutyákkal fésülik át a börtön környékét, miközben centinként ellenőrzik a kukoricást az emberek. Többek között testkamerákat, drónokat és speciális hőkamerákat is használták az éjszakai speciális művelet során. Utóbbinak köszönhetően könnyen kiszúrható volt a fás területen bujkáló férfi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés