ACNEWS

Halálra gázolt négy fesztiválozó fiatalt a gyorsvonat vasárnap

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Vonat gázolt el és ölt meg négy embert vasárnap. A csoport sötétedés után próbált meg átkelni a síneken.
Hirdetés
Ad image

Négy 19 és 22 év közötti fiatal meghalt vasárnap este, amikor a vonat elgázolta őket, miközben áthaladt Montmeló (Barcelona) városán.

Összesen hét személy gyalogolt együtt. Ezeken az elővárosi vonalakon újra és újra történnek balesetek, amikor az emberek megpróbálnak átkelni a síneken ahelyett, hogy a gyalogosok számára fenntartott aluljárókat használnák – írja a krone.at.

A baleset rendőrségi források szerint a Circuit de Catalunya pálya közelében történt, ahol vasárnap techno zenei fesztivált tartottak.

A vonaton tartózkodó mintegy 170 utasnak nem volt szüksége orvosi ellátásra. Egy mentőautót, egy helikoptert és egy pszichológuscsoportot vetettek be.

A 2010-es Sant Joan fesztivál idején a Castelldefels Playa megállóhelyen (szintúgy Barcelona) egy vonat mintegy harminc fiatalt gázolt el. Tizenhárom ember meghalt, és több mint egy tucatnyian megsérültek, többségük 16 és 26 év közötti. A csoport leszállt a Cercanías vonatáról, és a tengerpart felé tartott, a síneken átkelve, amikor egy másik, ugyanazon a szakaszon közlekedő vonat meglepte őket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés