ACNEWS

Zámbó Jimmy eladó háza a lőtéri kutyának sem kell

Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Levették az eladó táblát a csepeli házról, az énekes fia Zámbó Adrián kitérő válaszokat ad arra, hogy árulják-e még az ingatlant.
Hirdetés
Ad image

Zámbó Jimmy háza nem kelt el. Mint azt az AcNews megírta, 130 millió forintért árulták, de valószínűleg sokallták érte a vevők. Pláne úgy, hogy Jimmy családja kikötéssel élt, hogy mire nem használhatják az ingatlan. Már az eladást hirdető tábla sincs a homlokzaton, azonban az interneten továbbra is árulják azt. Vélhetően a Zámbó család tulajdonában marad az ingatlan, erre utal a Jimmy legkisebb fia, Adrián viselkedése.

„Én itt nőttem fel, tehát teljes mértékben a részemmé vált. Egy szelete a szívemnek, lelkemnek ez a lakás, már csak azért is, mert az összes emlék, amit apuval átéltem, az majdnem mind itt zajlott le” – mondta a Borsnak Zámbó Adrián. Aki egyébként forgatni is szokott a házban, a TikTokra készít élő főzős videókat a konyhában, amit esetenként több százan követnek figyelemmel. Többen kérték már, hogy mutassa meg Jimmy egykori szobáját is a házban, erre azonban eddig nem volt hajlandó. A legutóbbi élőzése alkalmával a házeladás is szóba került, a kérdésre azonban, hogy hogy áll az üzlet, Jimmy fia kitérő választ adott. 

Ami biztos, hogy a homlokzaton novemberben még kint volt az eladó tábla, most viszont már nincs ott. A házat viszont továbbra is meg lehet találni az Ingatlan.com oldalán. Vagyis árulják a Jimmy villát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés