ACNEWS

Ma tartják a világ legdrágább esküvőjét – kövesse élőben

Illusztráció /Fotó: Shutterstock
Illusztráció /Fotó: Shutterstock
Hírességek, iparmágnások és politikusok is hivatalosak az év legextrémebb esküvőjére. Ázsia leggazdagabb emberének a legkisebb fia is elkelt.
Hirdetés
Ad image

Ázsia leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a legkisebb fia is megházasodik. A ceremóniát pedig nem aprózzák el. Hírességek, politikusok, iparmágnások érkeztek meg pénteken Mumbaiba, hogy részt vehessenek az esküvőn. Vagy legalábbis az egyik részén, tekintve, hogy az ünnepség már hónapok óta tart. Anant Ambani és párja Radhika Merchant esküvőjének következő állomása lesz most India pénzügyi központja. Az események itt a család tulajdonában lévő Jio World Convention Centre-ben, valamint a családi házban zajlanak majd. A tervek szerint ez lesz a fénypont, olyan fellépőkkel, mint Rihanna vagy Justin Bieber.

Napokig tart az esküvő

A négynapos esküvői ünnepség egy hagyományos hindu szertartással kezdődik, ezt követi majd egy nagyszabású fogadás, amely egész hétvégén tartani fog. Az ApNews beszámolója szerint a vendéglistán szerepel Tony Blair és Boris Johnson korábbi brit miniszterelnökök, valamint Amin H. Nasser, a Saudi Aramco vezérigazgatója. De ott lesz még Adel, Lana Del Rey, Drake és David Beckham is. Azonban ez mind csak pletyka, az Ambani család sose erősítette meg a vendéglistát. Azonban felvételeken látszik, ahogy Kim Kardashian és John Cena megérkeznek a helyszínre.

Itt nézheti élőben!

A rendőrség éppen ezért egészen hétfőig forgalomelterelést rendelt el az esküvő helyszíne körül, hogy kontrolálni tudják a Mumbaiba érkező vendégek érkezését. A rendőri közbenjárásra azért is szükség van, mert az utazást nehezíti a monszun, illetve az azzal járó áradások is. Ráadásul sokan nem igazán örülnek annak, hogy ekkora puccparádét rendeznek. Az országban ugyanis egyre súlyosabb a gazdagok és a szegények közötti szakadék. Ez pedig sokakban dühöt váltott ki. „Ez hatással van a jövedelmünkre. Engem nem nagyon érdekel az esküvő” – mondta Vikram, egy taxisofőr, aki csak a keresztnevét használja.

A világ leggazdagabbjai között

A vőlegény apja, a 66 éves Mukesh Ambani a Forbes szerint a világ kilencedik leggazdagabb embere 116 milliárd dolláros vagyonával, egyben Ázsia leggazdagabb embere. Az általa vezetett Reliance Industries egy hatalmas vállalatcsoport, amely több mint 100 milliárd dolláros éves bevételt tudhat magáénak. Érdekeltsége a petrolkémiai anyagoktól kezdve az olaj- és gáziparon át a távközlésig és a kiskereskedelemig terjed. Az Ambani családnak többek között van egy 27 emeletes, 1 milliárd dollárt érő családi háza Mumbaiban. Az épületben három helikopterleszálló, egy 160 gépkocsit befogadó garázs és egy magánmozi található.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés