ACNEWS

Árpa Attila megdöbbentő dolgokat mesélt Jimmyről

Árpa Attila szerint Zámbó Jimmy szerette másnak mutatni magát, mint ami. A magyar popszakma egyik legsikeresebb énekese állítólag hajmeresztő dolgokra volt képes azért, hogy a férfiasságát bizonyítsa.

Hirdetés
Ad image

Árpa Attila szerint Zámbó Jimmy szerette másnak mutatni magát, mint ami. A magyar popszakma egyik legsikeresebb énekese állítólag hajmeresztő dolgokra volt képes azért, hogy a férfiasságát bizonyítsa.

Árpa Attila a Felfelé zuhanás című műsorban Jimmy tragédiájáról mesélt. A színész megdöbbentő dolgokat állított a néhai magyar popkirályról.

(…) Mindig nagyobbnak akart tűnni, mint amilyen volt. Mindezt úgy, hogy önmagához képest már így is túl nagy volt. Számtalan példa van erre, maga a viselkedése, az hogy sokat beszélt magáról, mije van, mennyije van, milyen hangja van, milyen világsztárokkal van egy szinten szerinte. Tehát neki nem volt elég az, hogy a második legnagyobb Merci az övé, neki le kellett szedni azt a jelzést, hogy 400-as és rárakni egy 600-ast, mert hogy az a legnagyobb, pedig neki csak 400-asa volt valójában. De kifelé mutassuk már azt, hogy neki van a legnagyobb, a legtöbb, a legszebb, a legértékesebb. Talán pont azért, mert ahonnan jött, ott nem volt semmije, ez éltette őt” – idézi a Bors Árpa Attila szavait.

A színész felidézte a pillanatot is, amikor Jimmy megtudta, hogy a műsora eltűnik, le fogják venni a képernyőről.

(…) Nagyon sokan tartottak tőle és a reakciójától, és ott hangzott el az a kultikus mondat, hogy „Attila, te bérelted fel, úgyhogy te fogod neki megmondani, hogy ki van rúgva”. Volt egy pár nap, amikor húztam az időt.(….) Csak hát aztán jött egy a bizonyos ominózus éjszaka, amikor mégiscsak meghívott magához bulizni, és ott meg már néhány viszki után tudtam, hogy itt a pillanat, muszáj őszintének lennem. Pláne miután elkezdett nekem nagy terveket mesélni a jövőjéről. Sok mindent lehet mondani róla, az érzelmi intelligenciájáról, de a megérzései elég jók voltak, nagyon rá tudott hangolódni dolgokra, emberekre is. Úgyhogy sejtette, hogy valami nem teljesen stimmel, és valami rossz hír vár rá. Olyan volt, hogy ő ezt hallani akarja, mondjam csak ki” – emlékezett vissza a korábbi kreatív producer. 

Zámbó Jimmy a hír hallatán indulatossá vált.

„Nem féltem tőle, inkább pont attól tartottam, hogy milyen reakciót fog ez kiváltani belőle, ami miatt mások látják ennek kárát. Mert azért volt neki csúnyán mondva néhány kijelölt személy, akin ki tudta tölteni a dühét, ez igaz nem tartozott rám, de tudtam róla” – tette hozzá Árpa Attila, aki szerint Jimmy kifelé egy teljesen más arcát mutatta.

'Mások előtt szerette magát borzalmasan férfiasnak, magabiztosnak és keménynek mutatni. Ha meg az nem volt elég, akkor tett arról, hogy még keményebbnek tűnjön, és akkor előkerült a fegyver vagy a nagy szavak, hogy ő kiket ismer, mi mindent tud elintézni, de ez egy álarc volt. Majdhogynem egy védekezési mechanizmus.” – idézte fel Árpa Attila. Elmondása szerint Jimmy valójában egy bizonytalan ember volt, aki félt, hogy ha megismerik valódi énjét, akkor ezáltal sebezhetővé fog válni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés