ACNEWS

Árulás! Pumped Gabó: VV Soma hálás lehet nekem

Súlyos dolgokat állított egykori barátjáról a ValóVilág győztese. Az izomceleb viszont nem maradt adós a válasszal.

Hirdetés
Ad image

Súlyos dolgokat állított egykori barátjáról a ValóVilág győztese. Az izomceleb viszont nem maradt adós a válasszal.

A valóságshow nyolcadik szériájának győztese, Soma nemrégiben Lakatos Levente műsorában beszélt arról, hogy amikor anno a Pumpedék című műsort forgatták, a legjobb barátja miatt ért véget a kapcsolata akkori szerelmével, Lunával.

„Nem tudom, ha valamikor nyilatkozik-e majd erről Gabó, letagadja vagy sem. Nagyon remélem, hogy nem fogja letagadni! Amikor a második évad indult, ültünk az autómban Gabóval, és az akkori főszerki vagy kreatív felhívta, és azt mondta neki ötletnek, mi lenne, ha ebben az évadban rámenne a Lunára és lefeküdnének. Amikor pergett már a második évad, éreztem, hogy lehet van köztük valami. Nagyon akartuk a harmadik évadot, ez a Gabóban is benne volt. Biztos vagyok benne, hogy szerelmes lett Lunába, de abban is biztos vagyok, hogy amikor ez a dolog alakult köztük és összejöttek, benne volt, hogy lehet, hogy ebből lesz harmadik évad” – emlékezett vissza Soma.

Mint ismert, évekkel ezelőtt hatalmas balhé lett az egészből és címlapon hozták, hogy Gabó lenyúlta a barátja csaját. Emiatt pedig örökre megharagudtak egymásra.

Most Soma kijelentései miatt kerestük fel Gabót, hogy megkérdezzük tőle, valóban szerkesztői utasításra csábította-e el a barátja párját, illetve hogyan érinti, hogy Soma még így évek múltán is ezzel sározza őt.

„Akkoriban nagyon rossz passzban voltam. Kificamodott a vállam, ez az adásokban is látszott. Emiatt pedig edzeni sem tudtam. És ha én nem tudok edzeni, akkor totál befordulok. Mindeközben Soma és a barátnője Luna, már nagyon a végét járta. Folyamatosan veszekedtek, állandóan ölték egymást. A lánnyal sok éjszakát átbeszéltünk, kiteregettük egymásnak a gondjainkat, és elindult köztünk valami – kezdte lapunknak Gabó, aki nem tagadta, hogy annak idején elhangzott az a bizonyos szerkesztői utasítás. –  Emlékszem, és nem tagadom, volt erről szó, de nem nevezném utasításnak. A stáb gyakran viccelődött ezzel, valószínűleg azért mondták ezt, mert látták, hogy valami alakul közöttünk Lunával. A végén pedig ki is alakult, szerelmesek voltunk egymásba és másfél évig tartott a kapcsolatunk. Nem értem miért rugózik még mindig ezen Soma. Annak idején én juttattam be direkt castingra a ValóVilágba, és végig támogattam őt, szavazatokat szereztem neki. Többek között nekem is köszönheti, hogy megnyerte a műsort. Aztán én juttattam be a Pumpedék műsorba is. VV Soma csak hálás lehet nekem. Az, hogy közben összejöttem a barátnőjével, pedig még mindig jó üzlet volt azok után, amit tettem érte.”

Gabónak persze azóta benőtt  a feje lágya, többször is feltűnt mostanában nemes célok mellett. Mostanában legtöbbször a Föld megmentése érdekében szólal fel, és bíztatja hatalmas követőtáborát, hogy tegyenek a környezetükért. Ráadásul, mint megtudtuk tőle; már-már a bulizást is egyre nehezebben bírja.

„Most voltam fesztiválon, én is felléptem, de esküszöm egyre nehezebben bírom az éjszakákat. Ha bulizok kicsit utána két napig ki vagyok purcanva, holott nem iszom már alkoholt. Azt viszont sosem hagyom, hogy az edzés kárára menjen a buli.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés