ACNEWS

Bekattant és gyilkolt a feleségét gyászoló 71 éves bácsi

A börtönben nehéz sors vár a 71 éves bácsira /Fotó: Pixabay
A börtönben nehéz sors vár a 71 éves bácsira /Fotó: Pixabay
Egy hónapra letartóztatta a bíróság a medgyesegyházi idős férfit, aki baltával ölte meg a legjobb barátját.
Hirdetés
Ad image

A 71 éves baltás gyilkosnak nem sokkal korábban halt meg a szeretett felesége, emiatt pszichés gondokkal küszködött.  Most a Békéscsabai Járásbíróságon döntöttek a letartóztatásáról, ahová megtörve, mankóval érkezett. A tárgyaláson kiderült: a férfi nyolc csapást mért baltával a barátja fejére, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Ezután a gyilkos takarókba csavarta a holttestet, és úgy tervezte, később elássa a kertben. Mint azt az AcNews megírta, miközben takarította a nyomokat a lakásban, rendőrök érkeztek hozzá. Ugyanis előtte betört egy lakatlan házba, amit a Tüzép kamerája teljes egészében felvett. Ráadásul egy szemtanú látta, amint az idős férfi a ház körül babrált. 

A szomszédok elmondása szerint a rendőrök dörömböltek, kiabáltak a bácsi ajtaján ajtón, majd a házkutatás során megtalálták a szőnyegbe csavart holttestet. A szomszédok nem értik, mi történhetett a két ivócimbora között akik minden nap találkoztak és órákig beszélgettek. Ismerősei elmondták, hogy a gyilkost egy rendkívül kedves és barátságos embernek ismerték. Ha bebizonyosodik a gyilkos bűnössége, akár 15 év fegyházat is kaphat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés