ACNEWS

Brad Pitt retteg Angelina Jolie titkos aktájától

Brad Pitt & Angelina Jolie / Fotó: shutterstock
Brad Pitt & Angelina Jolie / Fotó: shutterstock
Az egykori álompár közötti csata még messze nem ért véget. Most újabb sokkoló leleplezések láttak napvilágot.
Hirdetés
Ad image

Csütörtökön Angelina Jolie jogi csapata nyilvánosságra hozta a megdöbbentő vádakat. Be akarják bizonyítani, hogy Pitt továbbra sem engedi, hogy exe eladja neki a Chateau Miraval francia borbirtok egy részét. Hacsak Jolie nem ír alá egy titoktartási szerződést.

Brad Pitt és Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán ismerkedett meg. Akkoriban a hollywoodi sztárnak még Jennifer Aniston volt a felesége. Miután 2005-ben elváltak, Pitt és Jolie Hollywood első számú álompárja lett. A párnak hat közös gyermeke van – az örökbefogadott Maddox, Pax és Zahara, valamint a vér szerinti gyerekek, Shiloh, Vivienne és Knox.

A válási procedúrájuk már évek óta húzódik. Angelina Jolie rengetegszer állította, hogy a férje többször is bántalmazta őt, és a gyerekeket. Pitt ezt rendre tagadja, és azt mondja, csak a közös borászatuk kedvező elosztása miatt érik ezek a vádak.

„Bár Pitt Jolie elleni fizikai bántalmazása már jóval azelőtt elkezdődött, hogy a család 2016-ban Franciaországból Los Angelesbe repült. De ez a repülőút volt az első alkalom, amikor a fizikai bántalmazását a gyerekek ellen is irányította. Jolie ekkor azonnal elhagyta őt” – áll az új beadvány nyakatekert fogalmazványában.

A dokumentumok szerint a titoktartási megállapodás arra irányul, hogy elfedje Pitt visszaéléseit, melyet a közös cégük ellen követett el. Jolie ügyvédei azt is állítják, hogy Pitt „szerződéssel” akarta hallgatásra kényszeríteni exét. Jolie ugyanis korábban egy lezárt aktát nyújtott be a bírósághoz. Ami „e-maileket, a várható családi nyilatkozatok összefoglalóit és egyéb bizonyítékokat” tartalmazott – írja a krone.at.

Pitt korábban beleegyezett Jolie francia borászatában lévő részvényeinek megvásárlásába, de aztán visszalépett. Attól tartott, hogy ezek az exétől származó lepecsételt dokumentumok „valamikor nyilvánosságra kerülhetnek” – írja a nyilvánossá tett dokumentum.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés