ACNEWS

Britney Spears már szabad, kirúgta apja után a férjét is

Britney Spears és Sam Asghari / Fotó: Shutterstock
Britney Spears és Sam Asghari / Fotó: Shutterstock
Britney Spears végre felbontatta a legutóbbi házasságát. 9 hónapnyi jogi hercehurca után sikerült megóvnia a vagyonát is.
Hirdetés
Ad image

A 42 éves énekesnő és a 30 éves férje végre sikeresen elváltak. A pár rögtön azután házasodott össze, hogy Britney Spears kikerült apja gyámsága alól. Azonban a jelek szerint Britney csöbörből vödörbe esett , ugyanis mindössze 14 hónappal később már be is adták a válókeresetet. A feltörekvő színész, Sam Asghari azzal vádolta meg az énekesnőt, hogy megcsalta őt. Méghozzá egy iráni származású alkalmazottjával a calabasasi villájukban.

Végül a párnak sikerült peren kívül megegyeznie, miután Sam és ügyvédje a DailyMail információi szerint úgy döntöttek, hogy nem támadják meg a házassági szerződést, amely az énekesnő állítólagos 60 millió dolláros vagyonát védi. De Britney így sem járt igazán jól. Mostantól nemcsak a férfi albérletét fizetheti, ami valószínűleg nem egy 70 ezer forintos luk a Havanna lakótelepen, hanem egy nagyobb csekket is ki kellett állítania neki. Arról nincsenek pontos információk, hogy ez a szám mekkora, azonban azt lehet tudni, hogy dollármilliós összegről beszélünk.

Britney-nek ez kifejezetten nagy érvágás. Persze nem fenyegeti az anyagi csőd, de a napokban kellett kifizetnie 2 millió dollárt az apjának, Jamie Spearsnek. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen az énekesnő egyes hírek szerint csak a saját ügyvédjeire 4 millió dollárt költött, hogy végre kikerülhessen az apja karmai közül. Az is probléma, hogy a tárgyalások végén nem kapott semmi kárpótlást azért, amiért az apja kvázi fogságban tartotta évekig. Ennek oka a lap forrásai szerint, hogy Britney jogi csapata úgy döntött, a hangsúly ne a pénzen legyen, hanem hogy minél hamarabb véget érjenek a tárgyalások. És megóvják őt a további traumáktól.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés