ACNEWS

Csalás miatt nyomoznak a PSG ellen

Fotó: YouTube/Major League Soccer
Fotó: YouTube/Major League Soccer
Óriási port kavartak most bizonyos vádak Franciaországban. A rendőrség vesztegetés miatt nyomoz a Paris Saint-Germain ellen.
Hirdetés
Ad image

Hatalmas port kavar a Ballon d’Or-díj: a PSG kommunikációs igazgatója, Jean-Martial Ribes „különböző ajándékokat” ajánlott fel a „France Football” korábbi főszerkesztőjének, Pascal Ferre-nek, hogy segítsen Lionel Messinek 2021-ben nyerni.

Ezek súlyos vádak, amelyek jelenleg nagy port kavarnak Franciaországban. A Le Monde című újság beszámolója szerint most már a rendőrség is beszállt, és vesztegetés miatt nyomoz a Paris Saint-Germain ellen – írja a krone.at.

2021-ben Messi, aki akkor még a Paris Saint-Germainnel állt szerződésben, a világ labdarúgójának szavazásán, hajszál híján megelőzte az akkor még a Bayern Münchennél levő Robert Lewandowskit. A szóban forgó ajándékok között állítólag Bajnokok Ligája-mérkőzésekre szóló VIP-jegyek és luxusutazások szerepelnek a PSG szponzorával, a Qatar Airways-szel. Ribes állítólag politikusokat és művészeket is ellátott.

A Ballon d’Or-t 1956 óta évente ítéli oda a Groupe Amaury-hoz tartozó France Football nevű szaklap. November elején az argentin világbajnok Lionel Messi nyolcadik alkalommal vehette át az Aranylabdát. Most azonban a hetedik díjazása nagy port kavart …

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés