ACNEWS

Csősz Bogi saját filmjével rúgja be az ajtót

Az üzletasszony, aki szívesen támogat amatőr művészeket, újra a filmvásznon látható. Egy tudományos fantasztikum filmmel borzolja a nézők idegeit, ami a jövőbeli Budapesten játszódik.

Hirdetés
Ad image

Az üzletasszony, aki szívesen támogat amatőr művészeket, újra a filmvásznon látható.  Egy tudományos fantasztikum filmmel borzolja a nézők idegeit, ami a jövőbeli Budapesten játszódik.

A minap mutatták be a hivatalos előzetesét a 129 című produkciónak, amelynek producere és egyik főszereplője, Csősz Boglárka.

„A film a jövőbeli Budapesten játszódik robotokkal, repülő autókkal, hatalmas felhőkarcolókkal. Azt a témát boncolgatja, hogy mennyire vagyunk manipulálhatóak a rendszer, és a média által – kezdte az AcNewsnak Bogi. – A főszereplő (Dér Zsolt) ráébred a valóságra, és látja, mi folyik körülötte. Ezzel együtt pedig megpróbál ráébreszteni másokat a valóságra, hogy szabaddá váljanak. A produkció nagyon jól megmutatja, milyen torz világban élünk.”

„Láttunk már sok ehhez hasonlót a mai világban körülöttünk. Az alap forgatókönyvet az elsőfilmes Peter Noel írta, ami eljutott hozzám, megtetszett, így beszálltam a cégemmel a megfilmesítésbe.  Az alkotók ragaszkodtak hozzá, hogy én is megelevenítsek egy karaktert. Nekem pedig jólesett, hogy színésznőként  is szerepelhetek benne. A filmet március 2 -án mutatják be a magyar mozik ” – folytatta lapunknak Csősz Boglárka, majd bevallotta, hogy szívesen használja a modern technológiát, hiszen bárhonnan tud dolgozni, de érzi a veszélyeit is, amit a 129 című film is ábrázol.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés