ACNEWS

Elképesztőt javult a Ferrari, idén legyőzheti a Red Bullt

Fotó: Scuderia Ferrari/Facebook/
Fotó: Scuderia Ferrari/Facebook/
A szimulátorban megdöbbentő módon parádézik a Ferrari új autója, március első hétvégéjén akár megverhetik a vörös bikákat.
Hirdetés
Ad image

Meglepő hírt közölt az olasz sajtó arról, hogy idén a Ferrari a szimulátorban mát 7 tizedmásodpercet javított a tavalyi teljesítményéhez képest. Ez nagyon komoly előrelépésnek számít, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy minden bizonnyal Max Verstappenék sem tétlenkedtek. Csak a Red Bull még hallgat róla.

A hírről a formula.hu számolt be a Corriere dello Sportra hivatkozva. Érdekesség, hogy a tavalyi szezonnyitó Bahreini Nagydíjon 850 ezreddel volt gyorsabb a pole-pozíciót érő idő, mint tavalyelőtt. Így ha csak ezt a számot nézzük, akkor az idei adat átlagos fejlődésnek nevezhető. De borítékolható, hogy ezt a javulást idén sok Forma-1-es csapat nem tudja már produkálni.  

Mindenesetre a Ferrari február 13-án színre lép, és megmutatja a világnak a 2024-es versenygépét. Bár mindkét pilótájuk szerződése lejár az év végén, Charles Leclerc már aláírt egy elképesztő mértékű hosszabbítást, és Sainz is a közös folytatásban reménykedik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés