ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Élő angolnát dugott a férfi a végbelébe

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy 31 éves férfi valamiért úgy döntött, hogy egy 65 centi hosszú angolnát dug a végbélnyílásába. Az állat megijedt és felcsúszott.
Hirdetés
Ad image

Egy 31 éves indiai férfi majdnem életét vesztette, miután egy körülbelül 65 centi hosszú angolnát dugott a végbélnyílásába Vietnámban. A Viet Nam News értesülései szerint a férfi súlyos hasi fájdalmak közepette érkezett meg a Vietduc Universitc Hospitalba, ahol elkezdték a kórtörténetét felvenni, ahogyan ez lenni szokott. Miután egyeztették az adatokat derült csak ki, hogy mi lehet az oka az elképesztő fájdalomnak. Az angolna szétrepesztette a vastagbelét.

A beteget azonnal elkezdték megvizsgálni. A röntgenfelvételekről pedig kiderült, hogy az állat szépen befészkelte magát a hasüregben. Ott feküdt balról jobbra vízszintesen. Egy endoszkópos szakértőkből és aneszteziológusokból álló csapat végbéltükrözést végzett, majd megpróbálták azon az úton kiszedni az angolnát, ahogy bement. Ez nem sikerült A beteg fájdalmai egyre erősödtek, így sürgősségi műtétet hajtottak végre. Felnyitották a hasüreget és kiszedték a 65 centi hosszú és 10 centi kerületű élőlényt.

„Az angolna átrágta a beteg végbelét és vastagbelét, hogy a hasüregbe meneküljön” – összegezte a vezető sebész, Le Nhat Huy. Az angolna eltávolítása közben egyébként egy citromot is kihúztak a páciens végbeléből. Ezután inkább ellenőrizték, hogy nincs-e ott más idegen tárgy, majd összevarrták a perforációt. Mivel azonban a végbél erősen szennyezett volt az angolnának hála az orvosok végül egy vastagbélszűkületet hoztak létre, hogy megakadályozzák a széklet hasfalba kerülését.

Az indiai kórházban, ahová a pórul járt férfi került nem lepődtek meg az eset kapcsán. Az orvosi beszámoló szerint ugyanis gyakran találkoznak férfiakkal, akik egy új, izgató érzést keresve különböző tárgyakkal próbálják izgatni a végbelüket. Pohárral, üveggel, palackokkal, erre kitalált játékokkal. Ezeket pedig rendszeresen kell kiműteni belőlük, miután túl mélyre kerültek. Azonban ez volt az első eset, hogy élő állatot szedtek ki valakiből egy rosszul elsült játék után. „Az angolnák hosszú ideig képesek anaerob körülmények között is életben maradni, illetve át tudják rágni a gyomrot és a beleket is. Ezért van az, hogy az embereknek sose szabadna élő állatot behelyezniük a végbélen keresztül, hogy intenzív érzéseket keressenek. Beláthatatlanok a következmények” – összegezte a vezető orvos.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!