ACNEWS

2024. October 04.   |   Ferenc napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Ezért tedd az ananászt fejjel lefelé a kosaradba, ha be akarsz ‘vásárolni’

Fotó: Unsplash - illusztráció
Fotó: Unsplash - illusztráció
Új őrület hódít Spanyolországban: a szinglik tömegesen vásárolnak fordított ananászt, hogy megtalálják az igazit.
Hirdetés
Ad image

Roppant egyszerű párkeresési módszer okozott problémákat a spanyol szupermarketekben. A dolog lényege, hogy le kell venned este 7 és 8 óra között a Mercadona üzletlánc polcáról egy ananászt, amit fejjel lefelé beteszel a kosaradba. Ezután csak el kell sétálnod a borrészlegre a kosaraddal. És várni a leendő, szingli-ananászos párodra.

A probléma mindössze az, hogy tömegek kezdtek el érdeklődni a párszerzés ezen módszere iránt. Olyannyira, hogy egy bizonyos ponton a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia.

Madridban tinédzserek tömegei tologatták órákig a kosaraikat vásárlás nélkül, de volt, aki ananászjelmezben érkezett meg az üzletbe. Bilbaóban az egyik boltba kiérkeztek a rendőrök, mert akkora hangzavar lett, hogy az üzletnek majdnem be kellett zárnia. Egyszóval helyi látványossággá vált a borrészleg. Amit az üzletlánc alkalmazottjai nem fogadtak kitűnő örömmel. Miután nekik kell eltakarítaniuk az otthagyott szemetet, valamint a meg nem vásárolt ananászt. Az eladók olyannyira kiborultak, hogy állítólag nemsokkal 7 előtt elpakolják az ananászokat a raktárba, nehogy bárki fejjel lefelé a kosarába tudja tenni.

Az üzletlánc egyébként tagadja, hogy közük lett volna az esemény kitalálásához, azonban Susana Quadrao szakember szerint ez egy jól megtervezett kampány része. „Egy közösségi médián keresztül tervezett kampány karmai közé kerülni lehet eleinte ártatlan, az összes vicces, vagy gyerekes dologgal egyetemben, mint az „ananász-gate” esetében.” – idézte a BBC. Egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy egy egyszerű online marketinges húzás világszintű kampányt képes generálni. Teljesen ingyen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés