ACNEWS

G.w.M megtiltotta Zalatnaynak, hogy beszéljen

Cini a Szerencsekerék televíziós vetélkedőben árulta el, hogy gengszterrap lesz a Nem vagyok én apáca című slágeréből.

Hirdetés
Ad image

Cini a Szerencsekerék televíziós vetélkedőben árulta el, hogy gengszterrap lesz a Nem vagyok én apáca című slágeréből.

Zalatnay Sarolta a TV2 egyik legsikeresebb műsorának volt minap a vendége, és adás közben elárulta, hogy közös produkciót tervez G.w.M-el.

„A Hal a tortánban én főztem utoljára, és ebben a körben együtt főztünk G.w.M-mel,(…) aki nagyon népszerű, sőt, mindent megnyert. (…) Azt mondta nekem: na, mit szólnál ahhoz, ha akkor a következőre mi együtt megcsinálnánk az Apácát? ” – magyarázta Cini a Szerencsekerékben.

Lapunk természetesen kíváncsi volt arra, hogy mégis hogyan kell elképzelni ezt az együttműködést, ezért felhívtuk Zalatnay Saroltát.

„Márk (G.w.M.) megtiltotta, hogy bármiről is beszéljek. Szóval nem nyilatkozom addig, amíg meg nem lesz a szerződés, és minden biztos. Sok rapfeldogozást kilátásba helyeztem a jövőben, de a többiek elzárkóznak attól, hogy beszéljenek róla a médiának, így én is így teszek” – zárta rövidre az AcNewsnak Cini.

Az énekesnőtől egyébként nem áll távol, hogy rapperekkel dolgozzon együtt. Korábban boldogan beszélt arról, hogy DR BRS-el készül közös produkcióra.

„Mindig is próbáltam tartani a nívót, miközben átalakult a zenei paletta. Nemrég Kökény Attilának voltam a vendége egy szórakozóhelyen, ahol elmesélte nekem, hogy az egyik kedvenc dala tőlem a Hosszú forró nyár. Elmondta, hogy szívesen elénekelné velem valamikor duettben, erre pedig sor is került a Szenes Iván emlékesten. Egyszerűen lesöpörtük a színpadot, akkora siker volt. Ezen felbuzdulva, tovább tárgyaltunk a dologról, és megosztottam vele az ötleteimet a sokéves dalaimmal kapcsolatba, amit felújítanék. Így kerültem össze a fiatalok között népszerű előadóval, DR BRS-el, akivel már megcsináltuk a Hosszú forró nyár mai változatát, ezen kívül pedig tervezzük még a Nem vagyok én apáca és a Tölcsért csinálok a  kezemből slágerek bemutatását. Azt kell, mondjam, hogy fantasztikusan sikerültek, a refrén megmaradt, amit én éneklek, BRS pedig olyan rapszöveget írt hozzájuk, hogy csak tátom tőle a számat. Egyszerűen imádom ezeket a feldolgozásokat, biztos vagyok benne, hogy 3-80 éves korig mindenki szeretni fogja” – mondta korábban lapunknak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés