ACNEWS

Gigadugó a Rudas gyógyfürdőnél

Mentők rohantak a helyszínre, készséggel segítettek nekik az erős emberek fotó: OMSZ
Mentők rohantak a helyszínre, készséggel segítettek nekik az erős emberek fotó: OMSZ
Aki csak teheti, kerülje el a fővárosi a környéket, mert a baleset miatt úgy áll a forgalom, mint katiban a gyerek.
Hirdetés
Ad image

Kisbuszba rohant egy személyautó Budapest I. kerületében, a Rudas fürdő közelében – írta az index.hu. A baleset a villamosforgalmat is akadályozza – közölte honlapján a katasztrófavédelem kedd kora reggel. Eközben a BKK Info Facebook-oldalán adott az esettel kapcsolatban tájékoztatást. Mint írták, baleset nehezíti a közlekedést a Szent Gellért rakparton a Rudas Gyógyfürdő közelében. A helyszínre több mentőautót riasztottak, a rendőrök terelik a forgalmat. A helyszínelés idejére, aki teheti, messze kerülje el a Rudas gyógyfürdő környékét.

A baleset miatt

  • A 19-es villamos a Rudas Gyógyfürdő és a Gárdonyi tér között nem közlekedik, a 7-es és a 133E autóbusz igénybevételét ajánlják.
  • A 41-es villamos a Kamaraerdei Ifjúsági Park felé terelve közlekedik, nem érinti a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Móricz Zsigmond körtér M közötti megállókat.
  • Az 56-os és az 56A villamos a Városház tér és a Móricz Zsigmond körtér M felé terelve az Alkotás utcán át közlekedik, a Széll Kálmán tértől a Móricz Zsigmond körtérig pótlóbusz jár. A 7-es és a 133E autóbusz igénybevételét is ajánlják.
  • A 7-es és a 107-es autóbusz terelve közlekedik a pesti végállomások felé, nem érinti a Rudas Gyógyfürdő megállót.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés