ACNEWS

Görbe Nóra: Úgy éreztem, egy szektába kerültem

Hátizsákkal vágott neki a nagyvilágnak.

Hirdetés
Ad image

Hátizsákkal vágott neki a nagyvilágnak.

Görbe Nóra nemrégiben Srí Lankán volt, ahová négy év után már másodszorra tért vissza. Elmondása szerint, hihetetlen spirituális élményekben volt része.

„Tavaly októberben megkeresett egy magyar vadállatmentő, mert látta a közösségi oldalamon az elefántárvaházban készült fotóimat. Azt hitte, még kint vagyok, majd megkérdezte, hogy nincs-e kedvem velük tartani egy hosszabb kirándulásra. Nem terveztem utazni, de érdekesnek ígérkezett. Megint elővettem a bátorságomat, és egy számomra ismeretlen ember hívására elindultam. Harmóniában alkalmazkodtunk, naponta megbeszéltük, hogy ki mit szeretne látni. Fiatalnak éreztem magam. Ilyet a 18 évesek csinálnak, hogy elindulnak egy kézitáskával a nagyvilágba” – kezdte a hot! magazinnak a színésznő, majd azzal folytatta, hogy ugyan az útitársának haza kellett mennie, ő mégis úgy döntött, hogy maradna még, lelkileg teljesen fel akart frissülni.

„Vágytam arra, hogy tanuljak, elmélyüljek, Meditáljak. Ez nem teljesült, viszont esténként örömmel mantráztam a gyerekekkel a szentélyben. Meg akartak változtatni, részévé lenni a vallási közösségüknek, megszabták milyen ruhát hordjak, mit érezzek. Akkor már úgy éreztem, hogy egy szektába kerültem. Azonnal felébredt bennem a szabad és független nő, a harcos egyéniség. Ebben a közösségben sajnos azt tapasztaltam, hogy elvárták, hogy nyitott lélekkel beengedjem őket a magánszférámba. Negyvenhárom napot töltöttem ott, de sokkal hamarabb el kellett volna jönnöm! A szerzetesek hagyták, hogy inzultáljanak a hívők! Mikor elmentem egy másik városba egy szállodába, egy ideig zaklattak, utána eltűntek. Hinni akarom, hogy létezik olyan buddhista hely, amit nem a pénz vezérel.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés