ACNEWS

Gyerekkel a hátán repesztett a rolleres az autók között – videó!

Illusztráció / Kép: Pixabay
Illusztráció / Kép: Pixabay
Az autós fedélzeti kamerák elterjedése után már semmin nem lepődünk meg. Azaz mégis. Budaörsön valaki gyerekkel a hátán száguldott az autók között, közel 50 kilométeres sebességgel...
Hirdetés
Ad image

Pár kattintással megdöbbentő közlekedési videók sorára bukkanhatunk az interneten. Autópályára szemből felhajtók. Lovak, kerékpárok, roller, kerekesszék a sztrádán – őrület. Mintha nem is létezne a KRESZ. Egy fissen feltöltött videó azonban mindenre rátesz egy lapáttal – számolt be róla a 24.hu.

Egy Budaörs főutcáján készült videó tanúsága szerint valaki gyermekkel a hátán haladt az autók sávjában, ráadásul nem is lassan. A bpiautosok.hu oldalra feltöltött videón látható, amint a sisakot, protektorokat viselő rolleres nagyjából 45-50 kilométeres óránkénti sebességgel hasít az autók között, hátán egy gyermekkel. A kicsi a felnőttel ellentétben nem kapott semmilyen védőfelszerelést, kötött sapkában suhant egy bébihordozó utasaként. A borzongás pedig fokozható: a videó készítője nem először látta a párost Budaörs útjain. Talán nem ártana szólni nekik, hogy nem ez a legbiztonságosabb módja a közlekedésnek!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés