ACNEWS

Haláli nyugalommal fürdik a kutya, miközben tombol a hurrikán – VIDEÓ

Golden retriever / Fotó: Shutterstock
Golden retriever / Fotó: Shutterstock
A Milton hurrikán az utóbbi napokban végig söpört Floridán. Vitt házat, melléképületeket, napelemparkot, de ez sem izgatta túlzottan Kimberly Clark golden retrieverét, nyugodtan űzte megszokott hobbiját, ahogy eddig.
Hirdetés
Ad image

Duke már korábbról is ismerős lehet a titkokkerezőknek, gazdája rendszeresen osztott meg arról tartalmat, amint a kutya belemászik a családi medencébe. Most azonban egy kicsit túl messzire ment: akkor is űzte hóbortját, amikor éppen feléjük tartott a rettegett Milton.

Kimberly Clarck meg is örökítette a hajmeresztő pillanatokat:

@kimberlyclark78

♬ original sound – Kimberly Clark

A videóban folyamatosan sürgeti a kutyát, hogy azonnal jöjjön ki a medencéből, ő azonban a szokásos cukipofa üzemmódban néz gazdájára és fogalma sincs, mi a problémája azzal, hogy neki most pont pancsolni támadt kedve.

„Duke! Egy hurrikán közepén vagyunk és te itt vagy a medencében!” – hallhatók a kétségbeesett gazdi szavai a kamera mögül. Mint kiderült, azért engedték ki a kutyát, hogy elvégezze a dolgát, ő azonban átverte a gazdáját és egyenesen fürödni indult. Szerencsére egy újabb felvételen már ismét láthatjuk a pancsoló családot, mindenki biztonságban túlélte a vihart és a medence is sértetlen maradt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés