ACNEWS

Három gyerek kirabolt egy bankot Texasban, aztán elmenekült

Forrás: FBI
Forrás: FBI
A három fiú ellen adott ki elfogatóparancsot az FBI. A 11, 12 és 13 éves kamaszok rögtön a körözési lista élére került.
Hirdetés
Ad image

A fiatal rablótrió március 14-én kirabolt egy Wells Fargo Bank fiókot Houstonban, azóta is keresi őket az FBI. A három kamaszt a közösségi oldalon, egészen pontosan az X-re feltöltött fotóik segítségével próbálják megtalálni. A Bild hírei szerint kettőjüket a szüleik azonosítottak. És feladták. A harmadik fiút végül egy rendőr ismerte fel, miután már letartóztatta őt verekedés miatt.

A bankban, amit kiraboltak, a fiúk fenyegetőző üzenetet csúsztattak a pénztárosnak, aki oda is adta a pénzt. Ezután a kiskamaszok fejvesztve elmenekültek. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy mekkora összegről volt szó, illetve az se került nyilvánosságra, hogy volt-e fegyvere a 10-es éveikben járó gyerekeknek.

A március 14-i bankrablás után az FBI közzétett egy fényképet a gyanúsítottakról, és ezt írta: „Felismered ezeket a kis zsiványokat? Akár hiszed, akár nem, kirabolták a Wells Fargo Bankot.” A „kis zsiványok” kifejezés valószínűleg egy amerikai tévésorozatra utal, angolul „The Little Rascals”.

A Harris megyei seriff, Ed Gonzalez elmondta, hogy a tinédzsereket őrizetben vannak a vád pedig fenyegetéssel elkövetett rablás. Fiatal koruk miatt azonban további információkat nem adtak ki. „Ez a legfiatalabb rablóbanda, amely valaha itt volt.” – hangsúlyozta nyilatkozatában a seriff.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés