ACNEWS

Harsányi Levente nélkül folytatja a Petőfi rádió

Holnaptól több újítást is bevezet a Petőfi TV és rádió.

Hirdetés
Ad image

Holnaptól több újítást is bevezet a Petőfi TV és rádió.

A változás új reggeli műsort és új struktúrát is jelent. Az MTVA oldala szerint emiatt elbúcsúztak a rádió pár alapemberétől, így a többek között a SzerencseSzombatban és a Magyarország, szeretlek! című showban látható Harsányi Leventétől is – olvasható a petofilive.hu oldalán.

„A változás néhány régi kolléga távozását is jelenti: Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba hangját nem hallhatjuk ezentúl, de természetesen a Rádió hálás az egykori műsorvezetők munkájáért és hozzáállásért, amellyel az eddigiek során építették a Petőfi brandet” – írták.

Holnaptól reggel hajnali öttől már Varga Gergővel találkozhatnak a hallgatók, majd hat órától Bekker Dávid szólal meg a Petőfi új otthonából, az A38 Hajóról.

„Vannak, akik szuper munkahelyeket hagytak maguk mögött, például Dominik Zsolt, aki jelenleg a Petőfi rádió vezető szerkesztője, vagy Faragó Janka, aki a Sláger FM-ről érkezett. És vannak, akik kész életeket hagytak maguk mögött: Varga Gergő, aki a rádió hajnali, ébresztő műsorát vezeti, Szegedről érkezett hozzánk, Bekker Dávid, a reggeli műsor főszereplője Kaposvárról, Szikora Tamás pedig Nyíregyházáról jött Budapestre, hogy esténként a legkiválóbb mixeket prezentálja majd a hallgatóinknak. Habóczki Máté a kisgyermeke mellől tért vissza mikrofon elé. Nagy Natasát Szentendréről igazoltuk, Kisbali Bencét a NextFm-től, Fekete Lacit a Kossuthról. Mencseli Dóri pedig hosszú évek petőfis szerkesztői munkája után ül mikrofon elé. Szóval tuti a csapat és a sok fiatal mellett azért a harcedzett korosztály is képviselteti magát és támogat minket” – mondta Béli Ádám csatornaigazgató a megújulásról.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés