ACNEWS

Hat éves kisfiút késelt halálra egy 14 éves gyerek

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Ütötte, verte, halálra szúrta. Tettének okait nem hozták nyilvánosságra
Hirdetés
Ad image

A hatéves kisfiú tragikus halála egész Németországot megrázta. Joelt késsel ölték meg a Pragsdorfban. A gyanúsított azóta is előzetes letartóztatásban van – még csak most 15 éves. Tette elkövetésekor alig töltötte be a 14-et.

A bíróság bizonyítottnak látta, hogy a tinédzser szúrta le a kis Joelt. A kisfiút tavaly szeptember 14-én este találták meg súlyos szúrt sebekkel egy futballpálya melletti bokorban. Az újraélesztési kísérletek sikertelenek voltak. A gyilkos, mint kiderült, többször halálosan megszúrta a kisfiút a focipálya melletti bokorban. Korábban pedig ököllel többször arcon ütötte a gyereket.

Az idén februárban kezdődött tárgyaláson többször is történtek meglepetések. Például az ügyészség először a vádlott 17 éves testvére ellen is nyomozást indított. Április elején azonban a gyilkos tini hosszú hallgatás után részleges beismerő vallomást tett, bár akkor egy másik személy érintettségéről is beszélt, aki azonban nem a testvére volt. A nyomozók most azt állítják, hogy a fiú korábbi vallomásai során ellentmondásokba keveredett. Ráadásul az ő DNS-ét találták meg a gyilkos késen. A gyilkos és áldozata családja a faluból ismerték egymást. – írja a focus.de.

A most 15 éves tinédzser átfogó beismerő vallomásában végül ahhoz ragaszkodott, hogy egyedül cselekedett. A bíróság is – végül – így ítélte meg a történteket.

A gyilkos fiatalt a bíróság most nyolc év börtönbüntetésre ítélte. Joel halála helyszínén, még mindig vannak angyalfigurák, emléktárgyak és keresztek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés