ACNEWS

Letartóztatta a bőnyi késelő kislányt 30 napra a bíróság

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A 12 éves kamaszlányt a rákospalotai javítóintézetbe vitték, félő volt, hogy szabadon hagyása esetén mást is bántalmazhat.
Hirdetés
Ad image

Beismerő vallomást tett tegnap a Győri Járásbíróságon az a bőnyi diáklány, aki megkéselte az osztálytársát hétfőn, az első óraközi szünetben. A halállistát író, hatodik osztályos szurkálót 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják. A hírt a Győri Törvényszék sajtószóvivője közölte az MTI-vel. Az AcNews információja szerint tegnap már el is szállították a Rákospalotai Javítóintézetbe, ahol megkezdte a büntetését. Az indoklás szerint még nem hallgatták ki valamennyi szemtanút és az osztálytársat. Illetve fennáll a veszély, hogy a gyanúsított szabadlábon maradása esetén megnehezíthetné a bizonyítási eljárást.

Eközben az AcNews információja szerint Szabó Csaba bőnyi polgármester nemes gesztust tett a megkéselt Mirella családjának: 100 ezer forintot utalt a négygyermekes édesapa számlájára. Aki ennek köszönhetően a felségével minden nap meg tudja látogatni a győri kórházban fekvő kislányát. családjával.

„Három évvel ezelőttről vannak jegyzőkönyvek a hivatalban, hogy a késelő kislány édesanyját heti rendszerességgel ütötte, verte a férje. Szerencsétlen asszony maga mondta jegyzőkönyvbe a kollégáimnak” – árulta el lapunknak a polgármester. Az AcNews megtudta: pár napja a késelő kislány végignézte, amint apja megverte, elkergette hazulról a édesanyját. Akinek B. János azt sem engedte meg, hogy a házból elvigye magával a kislányt. Mint azt az AcNews megírta, ezt követte hétfőn reggel történt a késelés.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés